In prijs verlaagd! Brighton modular

Brighton modular

4 Seasons Outdoor 4 Seasons Outdoor

Nieuw

Het model is afgeleid van de bekende Engelse ’oor’ stoelen. Mede hierdoor heeft de Brighton een herkenbare en tijdloze uitstraling. Een uitstraling die feitelijk nooit gaat vervelen. Het comfort van de Brighton serie is fenomenaal. Je lichaam wordt door deze royale rugkussens omhuld. Dankzij de extra vullingen en de extreem hoge rug ervaar je de ultieme steun en dat is wat jouw rug verdient.

Meer details

  • Set 1
  • Set 2

€ 2.499

incl. BTW

€ 2.936 incl. BTW

-€ 437

Bij de Brighton serie is overal aan gedacht en is alles tot in de puntjes afgewerkt. De kussens zijn weerbestendig, de pootdoppen zijn slagvast en het frame is duurzaam en zwaar uitgevoerd. De rugkussens zijn opgevuld met speciale Dacron foams. De modulaire set koppel je van bovenaf met een aluminium klem. De prachtige 5 mm ronde Provance draad is oersterk en kleurvast. Verreik je tuin met deze echte klassieker!

De setprijs van set 1 is opgebouwd uit de volgende delen:

  • 2x Brighton living chair pure
  • Brighton 2.5 seater pure
  • Brighton koffietafel 110 x 70 x 45 pure

De setprijs van set 2 is opgebouwd uit de volgende delen:

  • 2x Brighton living chair provance
  • Brighton 2.5 seater provance
  • Brighton koffietafel 110 x 70 x 45 provance

Garantie 5 jaar

Met deze 4 Seasons Outdoor tuinset kiest u voor hoge kwaliteit. De tuinmeubelen zijn door en door getest op duurzaamheid en afwerking, zodat u uw tuinset het hele jaar door buiten kunt laten staan. Wij bieden dan ook standaard 5 jaar garantie op fabrieksfouten. Mocht er onverhoopt toch iets mankeren aan deze set, dan kunt u direct contact opnemen met ons.

Alle seizoenen buiten

U kunt deze weerbestendige tuinset van 4 Seasons Outdoor met een gerust hart 12 maanden buiten laten staan. Daar zijn de meubelen voor gemaakt. Geen gesleep met zware tafels en stoelen als de eerste zonnestralen onverwachts een warme lente aankondigen. Bovendien ziet uw terras er in de winter ook een stuk gezelliger uit.

all-weather-cushions

All weather kussens

Het ene moment is het super mooi weer en net wanneer u in de supermarkt staat, begint het keihard te regenen. Snel flitst het door uw hoofd: de tuinkussens! Herkenbaar? Met de kussens van 4 Seasons outdoor hoeft u zich daar niet druk om te maken. Deze tuinset beschikt over comfortabele all weather kussens. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het water loopt dwars door de speciale vulling heen, terwijl de stof Olefin ervoor zorgt dat het kussen zijn vorm behoudt.

10 jaar garantie op vlechtwerk

Het vlechtwerk is vervaardigd van Hularo draad en behoort tot de absolute top in synthetisch wicker. Dit is de reden waarom we met een gerust hart maar liefst 10 jaar garantie bieden op het vlechtwerk. De tuinmeubelen van deze set zijn eenvoudig te reinigen, zeer duurzaam en bestand tegen UV-straling, zout water, zonnebrandcrème, chloor en alcohol. Hularo is nauwelijks te onderscheiden van echt Rotan, met uitzondering van de talloze voordelen die het biedt in vergelijking met natuurlijke materialen. Hularo is kleurvast en verkrijgbaar in een uitgebreid scala natuurlijke tinten.
Zithoogte in cm40 - 50
Lengte in cm300 - 350
Breedte in cm300 - 350
MateriaalVlechtwerk


Celebrate 4 Seasons Outdoor


Stijlvol design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee u eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!


Tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Niet voor niets biedt 4 Seasons Outdoor maar liefst drie jaar garantie op al het tuinmeubilair. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.


Bedrijf en historie


Sinds het begin van de jaren ’90 is 4 Seasons Outdoor actief in Indonesië. Het begon met de import van teakhouten tuinmeubelen en rotan meubilair. In de loop van de jaren werd een intensieve samenwerking opgebouwd met twee grote fabrieken op Java in Indonesië. In 2002 vond een gedeeltelijke overname van deze fabrieken plaats, zodat 4 Seasons Outdoor de regie kreeg over de productie en de verkoopstrategieën.
Omstreeks de eeuwwisseling introduceerde 4 Seasons Outdoor volkunststof draden, die in een frame werden gevlochten. Na een periode van verdere ontwikkeling van de draden en de aluminium frames biedt 4 Seasons Outdoor nu een fantastisch assortiment tuinmeubelen, met een standaard garantie van maar liefst drie jaar. Mede dankzij deze innovatieve aanpak is het merk de afgelopen jaren enorm gegroeid, met als gevolg dat 4 Seasons Outdoor nu in vrijwel geheel Europa verkrijgbaar is.


Ontwikkeling en innovatie


Bij 4 Seasons Outdoor is productontwikkeling in de loop van de jaren een zeer belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. De Europese designers van 4 Seasons Outdoor werken nauw samen met de fabrikanten in Indonesië. Met deze unieke basis gaat 4 Seasons Outdoor ieder jaar weer de uitdaging aan de markt te verrassen met nieuwe ontwikkelingen.
Dat deze formule werkt, blijkt onder andere uit het feit dat 4 Seasons Outdoor in 2006 en 2007 de belangrijkste internationale tuinmeubelprijs heeft gewonnen. In 2008 is het assortiment bekroond als beste totaalconcept bij de Nederlandse tuincentra en in 2009, 2010 en 2011 is 4 Seasons Outdoor benoemd tot ‘Best Managed Company’.
Productie


De productie van 4 Seasons Outdoor vindt geheel plaats in Indonesië. Er werken momenteel maar liefst zo’n 7.000 vlechters in de fabrieken om aan de vraag te voldoen. Bijna honderd kwaliteitscontroleurs volgen elke stap van het productieproces op de voet om zo een perfect eindproduct te garanderen. Na de finale controle worden de meubelen ingepakt en in containers getransporteerd naar afnemers in heel Europa.


Logistiek en distributie


Dankzij een constante voorraad in Indonesië is 4 Seasons Outdoor in staat om het assortiment ook rechtstreeks vanuit Indonesië aan te bieden, met bijbehorende aantrekkelijke containercondities.
4 Seasons Outdoor levert exclusief aan dealers via een selectief dealerschapsysteem. Alleen bestaande klanten die zich committeren aan het merk, inclusief de vereiste uitstraling op de verkoopvloer, kunnen als dealer worden aangemerkt.
Een dealerovereenkomst met 4 Seasons Outdoor dient als basis voor een optimale samenwerking. Ondersteuning op het gebied van verkoop en service is een belangrijk onderdeel van de overeenkomst.


                         


Accept

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.